Merhaba ben Sevgi, 29 yaşındayım. Kova burcuyum. Eskort kadın gibi değilde değişik bir neden ile buradayım. İstanbul ’un Anadolu Yakası Eskort mahallesinde birinde oturuyorum. Ailemle ile beraber yaşıyorum. Liseyi tamamladıktan sonra okumaya devam etmedim. Genç yaşta çalışmaya karar verdim. 5 sene süresince bir süpermarkette reyon vazifelisi olarak çalıştım. 22 yaşında evlendim. Konutluluğum pek uzun sürmedi. Kocamın yoğun iş temposu ve beni devamlı dikkatsiz vazgeçmesi canımı sıktı. Yaşamımı yalnız ve sıkıcı biçimde daha fazla sürdürmek istemedim. Uyuşarak dağıldık. İstanbul Eskort kadın olmak geldi usuma ama buna karşı bir adım atmadım.
Baba evine dönmek elbette ki güç gelmişti. Fakat rastgele bir ekonomik serbestliğim olmadığından başka devam yoktu.
Ama şimdi parasal gidişatım oldukça iyi. Şu an kendime ait parfüm dükkânım var. Günüm dükkanında geçiyor. Alıcılarımla aram son derece iyi . Pozitif biriyim. Güler suratlı olmam sebebi ile bir çok insanı kazandım. İnsanlara karşı kavrayışlı ve sabırlıyım. Yoğun bir iş temposunda çalışmıyorum. Gün içerisinde iş yerimde devamlı bilgisayarım sarih. İnternetten reyin oynuyorum, müzik dinliyorum ve sGötten Veren civardan tanıştığım dostlarımla sohbet ediyorum.
Sonra İstanbul Eskort kategorisini keşif ettim ve gerçekten paylaşımlara baktığımda hoş insanlar ile tanışmış birileri gördüm bende yazma kararı aldım. Dostlarımla sohbet etmek bana çok iyi geliyor. Gerek yazışarak gerek telefonda saatlerce sohbet edebilirim. Yalnızca bunula da kalmaz uyuştuğum birisi ile bir cümbüşe hafta sonu tatiline gidebilirim. Doymak Bilmeyen Orospu arkadaşlıklar her zaman mutlu ediyor beni. Buradan içten ve dürüst insanlarla tanışacağımı düşünüyorum. Beni daha yakından tanımak isteyen dostlardan ileti bekliyorum. Beraber hoş süre geçirmek dileğiyle.